Astrid Blaauw weddingplanner

Voorstellen samenwerkende leveranciers.

In de trouw branche is het van onschatbare waarde om samen te werken met diverse leveranciers. Via deze blog’s wil ik jullie voorstellen aan diverse leveranciers waar Bruid en Beauty Nederland graag mee samenwerkt.

Weddingplanner Astrid Blaauw:
Er is momenteel zoveel keus op het gebied van trouwen dat het voor bruidsparen vaak een zoektocht is in een overgrote aanbod van diverse leveranciers.weddingplanner Astrid Blaauw
Hoe fijn is het dan dat je als bruidspaar de juiste begeleiding krijgt in een bijna onmogelijke zoektocht naar wat echt bij jullie past.
Astrid Blaauw is sinds 2008 werkzaam als weddingplanner binnen de branche, met meer dan 120 huwelijken die zij heeft begeleid weet zij als geen ander de juiste match te vinden tussen bruidsparen en leveranciers.

Astrid Blaauw: “Als weddingplanner is het heel belangrijk om goed te luisteren naar alle wensen en ideeën van het bruidspaar. Ik vorm mij een beeld van wie zij zijn en wat zij willen en op basis daarvan ga ik op zoek naar de juiste match tussen het bruidspaar en de leveranciers. Wat daarbij van belang is, is dat er een goede klik is tussen het bruidspaar en de leveranciers en dat de leveranciers de wensen kunnen invullen die er zijn.

Mijn kennis van de markt is van onschatbare waarde voor een bruidspaar. Zoals een bruidegom ooit zei: ‘ik word ingehuurd om mijn expertise, waarom zou ik jou niet inhuren voor jouw expertise.’ Er is zoveel aanbod, dat men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Ik help het bruidspaar met het maken van de juiste keuzes. De keuzes maakt het bruidspaar altijd zelf.”

Als weddingplanner heeft Astrid een adviesfunctie.
Jullie huwelijksdag is persoonlijk en een weergave van hoe jullie in het dagelijks leven zijn. Het is de taak van de weddingplanner om er voor te zorgen dat alle wensen en ideeën samen komen en dat jullie als bruidspaar op de dag zelf het stralende middelpunt zijn.
Op de huwelijksdag is de weddingplanner ook aanwezig en fungeert als professioneel ceremoniemeester. Zij handelt wanneer nodig snel, vanuit ervaring en inzicht. Het uitgebreide netwerk is daarbij een uitkomst.

Betrokkenheid, overleg en vertrouwen; dat is waar Astrid Blaauw voor staat. Zij zorgt voor een onvergetelijke bruiloft die tot in de puntjes is verzorgd. De weddingplanner; een persoonlijke assistent die jullie zal begeleiden naar een onvergetelijke dag.

Benieuwd wat Weddingplanner Astrid Blaauw voor jullie kan betekenen? www.astridblaauw.nl