Masterclass by Xenia Stylist

HAARSTYLING MASTERCLASS MET XENIA STYLIST

!! LET OP: IVM HET CORONAVIRUS IS DEZE MASTERCLASS VERPLAATST NAAR 2021, datum wordt zsm kenbaar gemaakt !!

Op maandag 30 maart 2020 hebben we weer een Russische Instagram ster naar Nederland weten te halen, niemand minder dan  Xenia Boerdejnaja, beter bekend als Xenia Stylist zal deze dag voor jullie een informatieve en gedetailleerde haarstyling masterclass verzorgen!
Op deze dag demonstreert zij voor jullie de meest populaire en uber trendy haarstyling technieken waar zij momenteel ruim 100.000 volgers op Instagram mee heeft bereikt.

Wil jij de technieken leren achter deze fantastische haar creaties waar zij duizenden fans dagelijks mee inspireert?
Pak dan nu je kans om te leren van een van de beste!

Deze masterclass is bedoeld voor beginnende en/of gevorderde haarstylisten die graag hun technieken up to date willen hebben omtrent de haar trends van nu, meer inzicht te geven in de technieken die Xenia toepast in haar kapsels en uiteraard de wensen te kunnen vervullen van de Instagram/Pinterest plaatjes van toekomstige bruiden in je stoel.

De masterclass bestaat uit 2 elementen;
Het belangrijkste gedeelte die dag is de Look and Learn oftewel de theorie les waarin Xenia een aantal prachtige haar creaties op echte modellen live zal demonstreren waarin zij alles zal toelichten over de diverse krul technieken en het juist gebruiken van stylingsproducten.
Daarnaast is er een optie om de technieken die in de theorie zijn besproken ook direct in de praktijk uit te voeren op jouw meegenomen model onder begeleiding van Xenia zelf.
Zo kun je gelijk de geleerde theorie in praktijk brengen en de nodige tips en tricks krijgen. (LET OP VOOR DE HANDS-ON ZIJN MAAR 10 PLEKKEN BESCHIKBAAR!!)

MASTERCLASS INDELING:
De indeling van de masterclass is als volgt;
9.30 Welkom en registratie op Locatie Creatief Kapperscollege te Almere met koffie/thee en wat lekkers.
10.00 Start deel één van de demonstratie masterclass met 2 verschillende haarstylen.
13.00 Lunchtijd.
13.30 Start deel twee van de demonstratie met 2 verschillende haarstylen.
16.00 Einde demonstratie.

Voor de lucky ones die ook de praktijklessen hebben geboekt start van 16.15-18.15 de hands-on.

PRIJZEN:
Je hebt 2 pakketten waaruit je kunt kiezen:
1. Look and Learn van 10.00- 16.00 (demonstratie van de haarstylen door Xenia) €295.- excl. BTW
2. Look and Learn incl. hands-on van 10.00-18.15 (demonstratie van 4 haarstylen door Xenia incl. praktijkles) €495.- excl. BTW (let op voor de praktijklessen zijn maar 10 plekken voor beschikbaar)

BOEK NU