Masterclass by Dianova Elstile

Masterclass Complete bridalstyling by Dianova Elstile

(for English information please send an email to info@bruidenbeautynederland.nl)

masterclass elstile

Na een zeer succesvolle masterclass van instagram ster Lena Bogucharskaya, hebben we weer een groot instagram ster naar Nederland weten te halen!
Op maandag 15 en dinsdag 16 april mogen wij Dianova Elstile in Nederland verwelkomen met een unieke 2 daagse masterclass voor haarstyling EN make-up.
Wie kent de creaties van Elstile nou niet? De prachtige mermaid kapsels, mooie hoge opsteekkapsels en volumineuze kapsels die voor ieder haartype geschikt zijn.
En dan hebben we het nog niet eens over die perfecte make-up looks waar je wel uren naar kunt kijken!

Wil jij de technieken leren achter deze fantastische haar- en make-up creaties waar zij duizenden fans dagelijks mee inspireert?
Pak dan NU je kans om deel te nemen aan deze complete bridalstyling masterclass.

Deze masterclass is bedoeld voor beginnende en/of gevorderde haarstylisten die graag hun technieken up to date willen hebben omtrent de haarstyling en make-up trends van nu.
Meer inzicht te krijgen in de technieken die Dianova Elstile toepast in haar kapsels en make-up creaties, om zo de wensen te kunnen vervullen van de Instagram/Pinterest plaatjes van toekomstige bruiden in je stoel.

Wat hebben wij in petto voor jou tijdens deze masterclass?

Op maandag 15 april staat de hele dag in het teken van de fantastische opsteekkapsels van Elstile.
We beginnen met een Look and Learn waarin Dianova Elstile jou alle ins en outs leert van de twee meest populaire hairstyles op dit moment, namelijk de mermaid/ponytail hairstyle en de perfecte high bun updo. Indien er tijd over is wordt er nog een bonus hairstyle gedemonstreerd.
Aansluitend op de Look and Learn volgt er een Hands-on gedeelte waarin je met een zelf meegebracht model meteen de theorie in praktijk kunt brengen en de perfecte instagram foto’s kan maken voor je eigen portfolio!

Op dinsdag 16 april laat Dianova Elstile haar fantastische make-up skills aan jullie zien.
We beginnen die dag ook met een Look and Learn waarin zij twee soorten make-up looks op een echt model demonstreert. Alle technieken worden stapsgewijs gedemonstreerd en toegelicht. Ook hier geldt dat indien tijd over is een derde look wordt getoond.
Aansluitend op de Look and Learn volgt er een Hands-on gedeelte waarin je met een zelf meegebracht model meteen de theorie in praktijk kunt brengen en de perfecte instagram foto’s kan maken voor je eigen portfolio!

MASTERCLASS INDELING:
De indeling van de masterclass is als volgt voor beide dagen;
9.30 Welkom en registratie op Locatie Creatief Kappers College te Almere met koffie/thee en sweet table.
10.00 Start deel één van de demonstratie masterclass.
12.30 Lunchtijd.
13.00 Start deel twee van de demonstratie.
16.30 Einde demonstratie.

Voor de lucky ones die ook de praktijklessen hebben geboekt, start van 16.30-18.30 de hands-on.

TARIEVEN:
Je hebt 6 opties waaruit je kunt kiezen:
1. Look and Learn Hairstyling op maandag 15 april van 10.00- 16.30 (demonstratie van de haarstylen door Dianova Elstile) €295.- excl. BTW

2. Look and Learn Make-up op dinsdag 16 april van 10.00- 16.30 (demonstratie van de make-up door Dianova Elstile) €295.- excl. BTW

3. Look and Learn Hairstyling en Make-up op maandag 15 en dinsdag 16 april van 10.00-16.30 (demonstratie van de haarstylen en make-up door Dianova Elstile) €495.- excl. BTW

4.Look and Learn incl. hands-on op maandag 15 april van 10.00-18.30 (demonstratie van de haarstylen door Dianova Elstile incl. praktijkles) €495.- excl. BTW (let op voor de praktijklessen zijn maar 10 plekken voor beschikbaar)

5. Look and Learn incl. hands-on op dinsdag 16 april van 10.00-18.30 (demonstratie van de make-up door Dianova Elstile incl. praktijkles) €495.- excl. BTW (let op voor de praktijklessen zijn maar 10 plekken voor beschikbaar)

6. Look and Learn incl. hands-on op maandag 15 EN dinsdag 16 april voor haarstyling en make-up van 10.00-18.30 (demonstratie van de haarstylen door Dianova Elstile incl. praktijkles) €890.- excl. BTW (let op voor de praktijklessen zijn maar 10 plekken voor beschikbaar)

Heb je ook al deelgenomen aan de Masterclass van Lena vorig jaar? Neem dan contact op voor extra €50.- korting bij deelname aan deze masterclass.

Boek Nu