Trouwen in het Buitenland?

 

Gaan jullie trouwen in het buitenland en wil je dat wij mee gaan om je bruidskapsel en bruidsmake-up te verzorgen in het buitenland, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Bruid en Beauty Nederland heeft al diverse bruiden in het buitenland mogen voorzien van de prachtigste bruidskapsels en Airbrush bruidsmake-up.
We zijn hiervoor al afgereisd naar Ibiza, Mallorca, Frankrijk, Noorwegen, IJsland, Marokko en zelfs Zuid Afrika.

 

Het voordeel om Bruid en Beauty Nederland mee te nemen naar jullie trouwlocatie in het buitenland is dat je voorafgaand de bruiloft hier in Nederland je proefsessie kan laten verzorgen. Ook contact voorafgaand de bruiloft is desgewenst gewoon in het Nederlands. Geen verassingen op jullie trouwdag dus en een professional die voldoende kennis in huis heeft om jou als bruid de hele dag te laten stralen met jouw droom look.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om ons in te huren voor een after wedding shoot in het buitenland. Naast dat we je kapsel en make-up verzorgen in het buitenland kunnen we ook assisteren bij de geplande fotoshoot met jullie bruidsfotograaf.

 

Wil je meer informatie, de tarieven en mogelijkheid weten wat Bruid en Beauty Nederland voor jou kan betekenen op jullie droombruiloft in het buitenland neem dan vrijblijvend via het contactformulier contact met ons op.