Gefeliciteerd

Jullie gaan trouwen! Nu heb je met alle zorg je prachtige bruidsjurk al uitgezocht en ben je nog op zoek naar een professional op het gebied van bruidskapsels en ( airbrush) bruidsmake-up zodat jij echt de hele dag zal stralen!

Bruid en Beauty Nederland verzorgt al jaren de bruidsverzorging van gemiddeld 70 tot 100 bruiden per jaar.
Van een lichte huidskleur tot een donkere huidskleur is voor ons geen enkel probleem.
Ook voor verschillende haartypes als zeer stijl tot zeer krullend/kroes haar kun je bij Bruid en Beauty Nederland met een gerust gevoel terecht.
Naast vakmanschap, persoonlijke aandacht en kennis bieden we je ook het gemak dat je vanuit huis of op locatie je dag ontspannend kan beginnen. Bruid en Beauty Nederland verzorgd de mooiste bruidskapsels en bruidsmake-up door heel Nederland en zelfs op aanvraag in het buitenland.

 

Proefsessie

 

 

Een bruidskapsel en bruidsmake-up is een persoonlijke keuze, dat moet passen bij jou als persoon en natuurlijk je prachtige jurk.
Daarom  is het raadzaam om voorafgaand je trouwdag een proefsessie af te spreken in de salon.
Tijdens deze proefsessie leren we jou als persoon beter kennen en kunnen we jou optimaal adviseren in jouw wensen voor het kapsel en de make-up.

 

Tijdens de proefsessie nemen wij de planning van je dag door, luisteren we naar je wensen en kijken we samen hoe we jou kunnen omtoveren tot een schitterende bruid die op haar trouwdag de hele dag zal stralen.
Ga je voor klassiek, romantisch of modern en kies je voor reguliere bruidsmake-up of juist airbrush make-up?  alles is mogelijk. Ben je nog op zoek naar jouw droomkapsel? Kijk dan eens in mijn portfolio  en laat je ook inspireren.

 

 

Trouwdag.

 

 

Ontspannen jouw grote dag beginnen? Dat kan doordat we naar jou toe komen! Thuis of op de door jou opgegeven locatie is geen enkel probleem.

 

Op je trouwdag zijn we ruim op tijd aanwezig met alle spullen die we nodig hebben om jou wederom weer om te toveren tot een waanzinnig mooie bruid. Eventueel is het ook mogelijk om je te assisteren bij het aankleden waarna de laatste touch up nog gedaan kan worden voordat jullie grote dag zal beginnen.

 

Een extra touch up  later op de dag zelf is ook mogelijk, bekijk alle mogelijkheden en tarieven hier.

 

Naast de bruidsverzorging is het ook mogelijk om het kapsel en make-up van je gasten te verzorgen.

 

Benieuwd wat wij voor jou als bruid kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.