Bruidskapsels, de trends van 2017.

Een bruidskapsel kiezen blijft een persoonlijke keuze en is heel erg afhankelijk van verschillende factoren.
Wat voor soort bruidsjurk ga je dragen? Trouw je in de lente, zomer of herfst? En welke stijl wil je op de bruiloft uitdragen.
Natuurlijk is de lengte van je haar is ook heel belangrijk, heb je lang haar dan heb je als bruid meer keuze in bruidskapsels voor lang haar.
Heb je half langhaar dan kun je kiezen voor bruidskapsels voor halflang haar of je haar meer lengte en volume geven door middel van clip in extensions.
Ook voor kort haar zijn er genoeg mogelijkheden op het gebied van bruidskapsels voor kort haar.
Uiteraard zijn er ook trends in bruidskapsels voor 2017 die een rol kunnen spelen in de keuze die je uiteindelijk voor jouw mooie bruidskapsel maak.

Ik zet de trends voor je op een rijtje:

bruidskapsel met vlecht lang haar     bruidskapsel met vlecht opgestoken lang haar   vissengraat vlecht bruidskapsel
Bruidskapsels met vlechten:
Niets is romantischer dan een bruidskapsel met vlechten. Vooral voor een bohemien bruid zijn vlechtwerken in een kapsel een echte must do.
Door gebruik te maken van de juiste haaraccessoires in je bruidskapsel maak je het plaatje helemaal compleet.

 

bruidskapsel met los haar en krullen   los haar bruidskapsel met sluier   half opgestoken bruidskapsel met krullen
Bruidskapsels los voor lang haar:
De voornaamste trend op het gebied van bruidskapsels is vooral lekker los. Dat komt in wat langer haar toch vaak het mooiste uit. Niet gezegend met lang en dikke bos haar? geen probleem, tegenwoordig wordt 70% van de bruidskapsels opgevuld met extensions. Vooral clip in extensions zijn voor je trouwdag super makkelijk!
Geef je losse kapsel wel een wauw effect met wat mooie haaraccessoires als; een subtiele haarkam, haarspeld of juist een show stelende sluier.

 

nonchalant bruidskapsel met bloemen   bruidskapsel met bloemen   los bruidskapsel met bloemen   opgestoken bruidskapsel met echte bloemen
Bruidskapsel halflang haar met bloemen:
Bloemen zijn bijna niet meer weg te denken in de bruidskapsels tegenwoordig. Ze zijn een uitstekende vervanging van haaraccessoires die vaak te zien zijn in bruidskapsels. Bloemen zijn wel seizoensgebonden waardoor de keuze per seizoen beperkt is. Let er wel op dat niet alle bloemen even geschikt zijn om in een kapsel te verwerken een goede bloemist kan je daar het beste over infomeren.

 

bruidskapsel kort haar met birdcage   bruidskapsel kort haar met accessoire   bruidskapsel kort haar
Bruidskapsels kort haar:
Ook korte kapsels mogen gezien worden dit jaar. Uiteraard kun je er voor kiezen om je haar te verlengen met extensions maar korte bruidskapsels zijn in 2017 weer helemaal hip en er is veel mogelijk. Vooral met mooie bruid haaraccessoires kun je korte bruidskapsels helemaal af maken. Denk dan aan een tiara, haarkam diadeem of haarband. Op www.bruidenbeautyshop.nl kun je diverse haaraccessoires vinden en bestellen.

Het allerbelangrijkste is dat je kiest voor een goede haarstyliste die met verschillende haartypes kan werken en je de juiste adviezen geeft met betrekking tot de mogelijkheden van je gekozen kapsel. Daarnaast zorgen goede hairstylisten er ook voor dat je kapsel ook de hele dag goed blijft zitten zodat je als bruid je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Benieuwd wat Bruid en Beauty Nederland voor jou als bruid kan betekenen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of bekijk de portfolio voor meer inspiratie.

fotocredits: Rachel Keyzer, Alexandra Vonk, FIH fotografie.